Tudtad, hogy a lakásod alaprajzában van az anyagi bőség, a sikeres élet, és a boldog párkapcsolat titka elrejtve? 

Itt az idő, hogy megismerd ezt a titkot!Bizonyára számodra sem ismeretlen már a Feng Shui, hiszen alig van már olyan ember Magyarországon, aki legalább egyszer ne próbálta volna már a lakását, otthonát a Feng Shui alapelvei szerint átrendezni, hogy az életét könnyebbé, gazdagabbá, boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá tegye.

Csakhogy, tapasztalatok szerint a Feng Shuival próbálkozók 95%-a nem azokat az eredményeket kapja, amikre vágyott, hanem éppen az ellenkezőjét, sőt, az eredeti, megoldandó probléma továbbmélyülését.

Ennek legfőbb oka az, hogy a laikus, lelkes felhasználók rossz módszerrel közelítenek a lakásuk alaprajzához, illetve rossz helyre definiálják az egyes életterületeket. Márpedig abban biztosan egyetértünk, hogy nem mindegy, hogy a párkapcsolatunkon szándékozunk-e javítani, és ehelyett „véletlenül” az anyagi helyzetünket amortizáljuk a nullára.

A legtöbben a bágua négyzetet használják életterület meghatározáshoz, ami maximum 2 éves tartózkodás esetén használható. Ha 2 évnél többre tervezel, vagy 2 évnél régebb óta laksz a lakóhelyeden, akkor ez a módszer árt, nem pedig használ.
A többletek és hiányok meghatározása pedig még a megfelelő módszer használat esetén is nagy kihívás.Végre kezedbeveheted a  sorsod irányítást, ezzel végérvényesen megteremtheted életedbe a harmóniát és a békét!

A Feng Shui alapja, a precízen, pontosan kiértékelt alaprajz. E nélkül lehetetlen korrekt módon megoldani a nehézségeket és a  problémákat.
Helyesen meghatározott életterületek nélkül téves következtetésre, és a problémák, kihívások, elmélyítésére vagyunk kárhoztatva.
Ha rosszul definiáljuk az életterületeket, rossz helyre „gondoljuk” a fontos zónákat, akkor nemhogy nem segítünk magunkon, de egyenesen életveszélyes helyzeteket teremthetünk, puszta jó szándékból.

Az a misszióm, hogy minden magyar embernek legyen pontosan, precízen kiértékelt alaprajzra, hogy rendezni tudja az életét, életterét, mégpedig nem akárhogyan, hanem helyesen, használhatóan. A precíz életterület meghatározáshoz az Iránytű Iskola módszerét használom, mert hosszú távon ez ad biztonságos támpontot, megbízható, látványos eredményt.

Hozzálátok, sorsom alakításához azonnal!>>>>>>>>>>

Sorsod alakításához kiemelten és alapvetően fontos, sőt elengedhetetlen  lakásod alaprajznak ismerete, az életterületek pontos meghatározása.

E nélkül - ahogy eddig -, csak sodrodásra van esélyed.

Kiszolgáltatottan, szorongva, félelmekkel telve élheted továbbra is napjaidat, amíg csak el nem fogy teljesen az életerőd, örökre lemerülnek energia készleteid.


Ugye te ezt nem akarod?


A jó hírem az, hogy ennek nem kell bekövetkeznie! A kérdés, hogy te megteszed-e azt az apró lépést, aminek nyomán az életed garantáltan megváltozik?
A gyökeres változáshoz csupán egy alaprajz szüksége, és egy északi irány mérése.
Gyerekjáték az egész, ráadásul lépésről lépésre segítek a kivitelezésben.

Azt csak halkan jegyzem meg, ha ennyit sem vagy képes megtenni a saját boldogulásodért, akkor hogyan vársz el bármit is, hogyan gondolhatod azt komolyan, hogy jobb sorsot érdemelsz?

Engem nem ebből a fából faragtak, végre irányítani akarom az életemet! >>>>>>>>>

Legyen neked is precízen, pontosan kiértékelt alaprajzod!

Az Életerő-alaprajz csomagot, neked készítettem!

Az Iránytű Iskola módszerével precízen kiértékelt alaprajzzal, pontosan megjelölt életterületekkel biztosan a jó úton indulsz el! Az Életerő-alaprajz csomag lépésről-lépésre elvezet a helyes életutad kiindulási pontjához. Az Életerő-alaprajzot azért hoztam létre, hogy a modern technika segítségével, kényelmesen és költséghatékonyan segíthesselek.

Kinek van az Életerő-alaprajz csomagra szüksége?

               - aki próbálkozott már életterület meghatározással a saját                       lakásában, de nem járt sikerrel
- aki akar, és képes tenni saját boldogulásáért

-aki keresi a kivezető utat, az anyagi problémákból

- aki „csalódott” a Feng Shuiban,  de a halvány remény még él benne

- akinek van elképzelése a jövőjét illetően, de mankót keres hozzá

- akinek meghaladják anyagi lehetőségei, a személyes tanácsadás igénybevételét

- aki felismerte, hogy ez az alap, e nélkül nem boldogulhat a Feng Shui világában

- akinek van már némi tudása a FengShuiról, de nem tudja, hogy melyik életterület, hol van a lakásásban.
 
Kinek NINCS szüksége erre?

- aki elvan a langyos vízben, és megvárja, amíg valami tragédia történik az életében, és csak utána hajlandó cselekedni

- akinek annyira elszürkült az élete, hogy képtelen cselekedni

- aki annyira mélyen alszik, hogy azt sem ismeri el, hogy vannak problémái

- akinek van szakember által kiértékelt alaprajza

- akinél voltam már személyes tanácsadáson 

- aki úgy érzi, hogy 4-5 órát beszélne velem, személyes tanácsadás keretében. A személyes tanácsadásnak része az Életerő-alaprajz is.

- ha tanácsadásra is szükséged van, akkor te inkább az Online Tanácsadást válaszd itt >>>>>>> ONLINE TANÁCSADÁS

- aki kuruzslásnak tartja a Feng Shuit

Igen, elég elszánt vagyok, képes vagyok kilépni a mókuskerékből!>>>>>>
Az Életerő-alaprajz csomag birtokosaként:


• Tulajdonosa leszel egy precízen, pontosan kiértékelt alaprajznak, amit a jövőben bármikor használni tudsz a lakásod Feng Shui szabályainak megfelelő kialakításánál, akár önállóan is.

• Más Iránytű Iskolát alkalmazó Feng Shui tanácsadó is fogja tudni használni ezt a kiértékelt alaprajzot, ezért már nem kell külön pénzt adnod.

• Az alaprajzodon meg lesz jelölve, hogy hol kell a többletek felhalmozott, káros energiáit elvezetni, és hol kell a hiányokat orvosolni.

• A jövőben nem kell félned attól, hogy megakadsz, mert képes leszel egyértelmű, határozott kérdéseket feltenni, így egy nyelvet fogunk beszélni, ha segítségre van szükséged.

• Elég önbizalmad lesz ahhoz, hogy önállóan a tettek mezejére lépj! Elkezdheted a problémák felszámolását, az átalakítást, a változtatást, és ami a fő: ÉRTENI fogod!

• Vásárláskor viheted az alaprajzot magaddal, így biztosan nem szerzel be felesleges kacatot, így megspórolsz jó párezer forintot.

Kérem az Életerő-alaprajzot most, hogy nehogy lemaradjak!>>>>>>>>>

Hogyan néz ki egy ilyen kiértékelt alaprajz?
Alaprajz kiértékelés nélkülKiértékelt alaprajz

Ezt küldte az ügyfél,...           .....és már életterületekre felosztva!

A kiértékelt alaprajzon jól látható, hogy a lakásban hol vannak hiányos területek (kék "-" jelek) , és hol van többlet életterület (kék "+" jelek), valamint a zónákra való felosztás is jól kivehető (lila szín).

Azt is jó ha tudod, hogy az életednek nincs olyan eseménye, mely ne lenne köthető valamelyik életterülethez.

Éppen ezért nagyon fontos, ha anyagi problémákkal küzdesz, akkor a Gazdagság, siker életterületen dolgozz! Ha a párkapcsolatod van romokban, akkor a Szerelem házasság zónán kell ügyködnöd! Ha túlsúlyos vagy és fogyni szeretnél, akkor az Önművelés tudás területén munkálkodj... és még sorolhatnám órákig azokat a kihívásokat, amikkel aktuálisan szembe kell nézned.

Ami nagyszerű: az alaprajzról nem csak a problémáidat lehet leolvasni, hanem a problémáidra a megoldást is.


Milyen további előnyökkel jár az Életerő-alaprajz csomag?


• A megrendelés után azonnal megkapod, az alaprajz elkészítésének pontos leírását.

• A megrendelést követően azonnal megkapod a fok pontos északi irány meghatározásának leírását is. (Tehát ezeket megrendelést követően, még a fizetés előtt elküldöm e-mailben)

• A pénz beérkezése után küldheted számomra a fok pontos északi iránnyal betájolt alaprajzodat, amelyet 5 napon belül kiértékelek, és beszkennelve visszajuttatom számodra emailben, az életterületeket, a többleteket és hiányokat pontosan megjelölve.


Mi van az Életerő-alaprajz csomagba?

A lakásod (irodád, üzleted) alaprajzán meghatározom neked az összes életterületet. Tudni fogod, hogy hol kell az anyagi biztonságodért, az egészségedért, a boldog párkapcsolatodért, azaz az aktuális problémáid megoldásáért dolgoznod.

Mi NINCS az Életerő-alaprajz csomagban?

Szakértői tanácsokat nem tartalmaz az alaprajz kiértékelése. Ha tanácsokra van szükséged, hogy mit, hogyan csinál, akkor te válaszd az Online Tanácsadást. Kattints IDE!


Mennyibe kerül?


Ilyen szolgáltatást, ebben a formában, jelenleg nem találsz a neten.

Van internetes alaprajz kiértékelés, de nem mondják el neked lépésről lépésre, hogy hogyan készítsd el az alaprajzodat, hogyan mérj fok pontos északi irányt.

E nélkül, laikusként, komoly erőfeszítést igényel ez a munka (katonaviselt férfiemberek számára is kihívás a segítségem nélkül).
Fok pontos északi irány nélkül meg egyenesen életveszélyes alaprajzzal dolgozni.


Én erre is megtanítalak, mindössze bruttó 9.995,- Ft- ért.

Ne vesztegesd tovább az Életerődet!

Rendeld meg most az Életerő-alaprajz csomagot, hogy miharabb élvezhesd a FengShui áldásos hatását!
Fordítsd a helyes irányba az Életerő-alaprajz csomag segítségével életed zászlós hajóját!

Siess, nehogy lemaradj!Töltsd ki a megrendelő űrlap minden mezőjét, gondosan, hogy a későbbiekben minden információt megkapj!


Név : *
Email : *
Email cím még egyszer : *
Telefon:
Pontos lakcím: *
Számlázáshoz cégnév:
Számlázáshoz cég pontos címe:
Fizetési mód:
Az űrlap kitöltése megrendelésnek minősül, a fizetés módjáról e-mailben kapod meg a tájékoztatót, és 8 naptári napig lesz lehetőséged rendezni a számlát.

Tapasztalatom szerint 8 naptári napon belül a világ másik végéről, postán küldve is lehet rendezni a pénzügyeket.

Fizetni átutalással, rózsaszín postai csekken, vagy PayPal fizetéssel lehet. (A világ minden településéről elérhető tehát a fizetési mód!)

A jelentkezésedet azonnal visszaigazoljuk e-mailben, a fizetési tudnivalókról e-mailben küldjük meg az értesítést. Nagyon fontos, hogy élő, használható e-mail címet adj meg, mert arra kapsz majd értesítést.

A MEGRENDELÉS gomb megnyomásával elfogadod és tudomásul veszed, hogy a megrendelésed szerződéskötésnek minősül, amely az Életerő-alaprajz csomagra szól.

Tudomásul veszed, hogy a megrendelésed fizetési teljesítést von maga után, amelyet banki átutalással, vagy rózsaszín postai csekken lehet kivitelezni. Utánvét és sárga csekkes fizetés nem lehetséges.

Tudomásul veszed, hogy a fizetési határidő 8 naptári nap.

Az Életerő-alprajz ára 9.995.- Ft, mely bruttó ár, ennyit kell fizetned a csomagért. (Tehát nincs plusz költség.) A számlát e-mailben küldjük a pénz beérkezése után!

Tudomásul veszed azt is, hogy az elektronikus úton kötött szerződések esetén a megrendelőnek (vagyis neked) jogod van, 8 napon belül elállni a szerződéstől.

Ezt az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak, és a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet mondja ki.

A jelentkezés utáni lemondás a skultety (pont) andrea (kukac) fengshuis (pont) hu e-mail címre írt e-maillel lehetséges.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelõen irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Elállás esetén kérünk szépen egy lemondó nyilatkozatot, egy rövid e-mailben. Köszönjük!
A szerződést a megrendelés leadásával az SKA Credit Consulting Bt.-vel kötöd. ASZ: 24549073-2-13; Székhely: 2113 Erdőkrtes Sugár u. 6.. Kapcsolat: skultety (pont) andrea (kukac) fengshuis (pont) hu

Köszönöm a megrendelésedet, minden további információt e-mailben küldök!
 


Skultéty Andrea Feng Shui Szakértő Skultéty Andrea Feng Shui Szakértő