VITALITÁS © – Online Feng Shui Tréning – 

azoknak, akiknek fontos a fittségük, a jóllétük, a családjuk!

Hogyan őrizheted meg a vitalitásodat és a életerődet egy olyan világban,
ahol minden, ami körülvesz pont az ellenkező irányba terel?

Milyen lehetőségeid maradtak, hogy kitérj – a reklámok, a munkahely,
a levegőszennyezés, az elektroszmog, a politika, az élelmiszerek, a család,
az egészségügyi ellátás – útjából, akik mind az életerődet kívánják, az ellen esküdtek össze?

DE VÁRJ!

Csak akkor olvass tovább, ha te is egyetértesz velem abban, hogy a testi épséged legnagyobb kincsed a világon!

Ha olyan szerencsés vagy, hogy tele vagy életerővel, az enerváltságot csak hírből ismered, akkor nem is tudod, hogy milyen vagyon birtokában vagy. Ha szembe néztél már egy-két egészségügyi kihívással, akkor nem mondok neked újat azzal, hogy az egészség fontosságát és jelentőségét akkor tudjuk meg igazán, amikor elveszett.

Biztos vagyok abban, hogy te is úgy gondolod, hogy a VITALITÁSOD megőrzése, visszaszerzése kulcsfontosságú az életedben.

Óriási szerencse, hogy a lakásodban van egy olyan terület, ami mindent elárul a jelenlegi egészségügyi állapotodról, családi viszonyaidról.

Itt találsz információt, ha megrendült a vitalitásod, elhúzódó betegségekkel, folyamatos energiahiánnyal küszködsz. Ha konfliktusban állsz a családtagjaiddal, ha nem tudsz zöldágra vergődni vérszerinti rokonaiddal.
Ezért elengedhetetlenül fontos, hogy ez a zóna minden lehetséges módon harmonikusan, az életerőd kiaknázásához maximális teljesítménnyel üzemeljen.

Hogyan tudod a maximális teljesítményre felfuttatni a lakásod ezen területét?

Ezt tanítom meg neked a 

VITALITÁS © –
Online Feng Shui Kurzuson

Miről fogunk tanulni?

Tisztázzuk, hogy a legújabb orvosi kutatások szerint miért betegszünk meg?

Mit jelent VALÓJÁBAN az egészséges életmód?

Miért nem hiszek az életmódváltásban? (van gyengédebb módszer)

Mit mond a Feng Shui a Család, egészség területről?

Milyen energetikai problémákat jelent más-más helyiségekben található egészség zóna?

Lakberendezési tippek, ötletek (ha már okleveles lakberendező is vagyok 🙂 )

Felújítás, lakásátrendezés buktatóit elkerülendő tanácsok, javaslatok!

Alaprajz analízis + pdf. segédlettel a speciális esetekre.

Milyen összefüggéseket takar a Feng Shui szabályrendszere?

Milyen energetikai anomáliákat jelez a szabálytalan alaprajz?

Mik a Család, egészség zóna szimbólumai, hogyan kell őket alkalmazni?

Hogyan használjuk a gyógynövényeket, ásványokat, aromaterápiát, ezen a területen?

Lomtalanítás, takarítás, térharmonizálás elmélete és gyakorlata

… és a tematikus kurzusokon jól bevált metodika szerint, nem csak feng shui szempontok szerint közelítünk a VITALITÁS © kérdéséhez, hanem megosztok néhány titkot is veled, amit nem szívesen tárok a nagyközönség elé.

Kinek való a VITALITÁS © – Online Feng Shui Kurzus?

Azoknak, akik szeretnék megőrizni a vitalitásukat!

vagy

Azoknak, akik szeretnék visszakapni a vitalitásukat!

és

Hajlandóak ezért tenni is! (Csoda módszerem van, csodapirulám nincs!)

Kinek NEM való a VITALITÁS © – Online Feng Shui Kurzus?

Akik beletörődtek a megváltoztathatatlannak hitt állapotukba!

Mit kapsz, ha részt veszel a VITALITÁS © – Online Feng Shui Kurzuson?

14 leckéből álló online tanfolyamot, amit jelszóval védett, zárt oldalon érsz majd el.

A leckéket örök időkig eléred.

Minden lecke végén korlátlanul kérdezhetsz.

Otthonról, kényelmesen tanulhatsz.

Nincs időkorlát, a leckéket saját időbeosztásod szerint dolgozhatod fel.

Megspórolod az utazási, a bébiszitter költségét.

A feladatoknak köszönhetően a folyamatos motivációd biztosított.

A VITALITÁS © – Online Feng Shui Kurzus ára bruttó 29.995,- Ft

GYIK:

  1. Muszáj az összes bútoromat lecserélni, átfesteni az egész lakást? NEM! Vannak olyan módszerek a változás elérésére, ami nem a bútortologatással és a festéssel kezdődik. Erről is tanulunk a tréningen.
  2. Hol lesz a tréning helyszíne, hová kell mennem? A tréning a te lakásodban, a számítógéped előtt lesz, nem kell menned sehová. Kényelmesen, otthon a karosszékedben tanulhatsz.
  3. Mikor kell leülnöm a gép elé tanulni? Akkor, amikor időd engedi. A leckék felkerülnek a zárt oldalra, és te akkor veszed át a leckéket, amikor akarod.
  4. És ha valamit nem értek, vagy elakadok, mi lesz velem? A tananyag nagyon részletes, minden tudásom benne van, hogy tudj egyedül boldogulni. Ha ne adj’Isten, valahol elakadsz semmi gond, ott vagyok, segítek, bármikor kérdezhetsz, válaszolok. Én leszek a mentorod!
  5. Milyen feladatokat fogsz adni? Ha nem haragszol, ezt a titkot a tanfolyamon osztom meg veled, de ne aggódj, semmi megoldhatatlan!
  6. A feladatokat eredményét meg kell beszélnem másokkal is? Ez rád van bízva. Ha szeretnéd, megosztod az érzéseidet, tapasztalataidat, ha nem, nem. 
  7. Mi lesz, ha nem tudok beregisztrálni a zárt oldalra? Az nem fordulhat elő. Eddig több mint 1000 tanítvány sikeresen regisztrált az online kurzusaimra. Volt már olyan, hogy valakinek nehézsége támadt, de ezt mindig sikeresen megoldottuk.
  8. Mi van akkor, ha szombaton nem tudok regisztrálni? Semmi. Regisztrálsz később, nem maradsz le semmiről.
  9. Ha végeztem nálad METAMORFÓZIS Online FengShui Tanfolyamot (régen Tengerek Ura) akkor is van értelme jelentkezni? Igen! Nyilván lesz, amit már tudsz, – de tudod, ismétlés a tudás anyja -, lesz, amit még nem. Most egy életterületet fogunk a csontja velejéig átvizsgálni. Pl.: mi van, ha a fürdőben van, mi van, ha a konyhában, dolgozóban, vagy éppen a gyerekszobában, vagy ne adj’ Isten a teraszon a Hír, hírnév zóna mi van, ha többlet van itt, mi van, ha hiány; milyen üzeneteket hordoznak ezek a jelek számodra?

Fontos dátumok:

Jelentkezési határidő: 2024. február 15.

Regisztráció: 1-2 napon belül küldöm a hozzáférésedet a zárt oldalhoz

Ár: 29.995,-Ft


Skultéty Andrea

Lakberendező, Feng Shui mentor és tréner

a FENG SHUI KLUB alapítója

Andrea az első Feng Shui kurzusát 2012-ben indította. Azóta több, mint 2000 hallgatónak segített már a térrendezés világban eligazodni. Hallgatói a világ minden részén megtalálhatóak, többször dolgozott külföldön szakértőként.
Rengeteg nőnek segített már megtalálni a szerelmet, az anyagi biztonságot, az álommunkahelyet, de többeknek segített édesanyává válni.

Andrea célja nem más, mint, hogy nőtársainak átadjon egy használható, értékes tudást, melynek segítségével képesek egy olyan otthont megteremteni, ami támogatja őket a személyes céljaik elérésében, visszanyerik életerejüket és önbizalmukat.  

Mivel már Andrea is nézett szembe egészségügyi kihívással, nem is gyengével, ezért jól tudja, hogy milyen erőtlennek lenni. Andrea történetét a kurzuson olvashatod.
Andrea 2016-ban Funkcionális táplálkozási referensi képesítést szerzett. Az egészség témaköre azóta is foglalkoztatja, és folyamatosan képzi magát a témában.

FONTOS!

A VITALITÁS Online Feng Shui Kurzus, elsősorban lakberendezéssel foglalkozik, nem minősül gyógyító eljárásnak (nem orvosi, vagy pszichoterápiás és nem komplementer, nem alternatív gyógymód). Kizárólag ismeretterjesztés, tájékoztatás a célja, valamint önismereti jellegű. Mint ilyen nem pótolja orvosokkal, gyógyszerészekkel, egyéb egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, kivizsgálást és kezelést. A kurzuson tanultakat mindenki kizárólag saját felelősségére alkalmazhatja. A kurzus vezetőjét semmiféle felelősség nem terheli.