Feng Shui – 5 feng shui tipp, ami felpörgeti a szerelmi életedet!

Feng Shui - szerelem, párkapcsolat,

Ha az alábbi mondás igaz, nem csoda, ha a feng shui segítségével élek 30 éve a gyermekeim apjával. 😉

„A férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út!” – tartja a mondás! Magamból kiindulva tudom, hogy ha ez igaz lenne, nem élnék harminc éve egyazon férfiember mellett, ugyanis nem vagyok egy házi tündér, de pláne a családban inkább az a hírem, hogy vagyok a konyha ördöge, mint angyala.  🙂
A feng shuit alkalmazva, ez mit sem számít 😀 

Mindazonáltal van egy remek eszközöm, aminek segítségével – persze több minden más mellett – hatékonyan használhatok a kiegyensúlyozott párkapcsolat elérése érdekében, ahogy már említettem, ez nem más, mint a feng shui. 🙂

A szerelem fészke természetesen a hálószoba. Az, hogy egy feng shui hálószoba hogyan nézzen ki, mit kell figyelembe venni a kialakításánál, már olvashattál ezen az oldalon.

A meglévő párkapcsolatod minőségét, a szenvedély fokozását, az unalom elűzését, a Szerelem, házasság életterület átalakításával, átrendezésével, néhány hatásfokozó eszköz használatával tudod befolyásolni.

Ezeket a kellékeket kizárólag a párkapcsolatod erősítésére, a helyzet javítására vedd igénybe.

Ha nincs társad, de szeretnél, ne alkalmazd egyik aktivátort sem, hacsak a jelenlegi  helyzetedet, azaz a  párnélküliséget nem akarod erősíteni, állandósítani. Ilyen esetben párvonzó szimbólumokat használunk, arról majd legközelebb.

Manapság egyáltalán nem ritka jelenség, hogy egy kapcsolat ellaposodik. A munkahelyi stressz, félelem az állásod elvesztésétől, a napi 10-12 órás robot, a létfenntartásért folytatott küzdelem annyi erőt vesz el tőled, hogy a partneredre nem csak időd, de energiád sem marad. Rutinná válnak a mozdulatok, a beszélgetések a csekkek befizetésére, a gyerekek aktuális iskolai menetrendjére, vagy éppen a „mit vacsizunk ma?” maroknyi témakörre szorítkozik. Tudom, hogy sokan élnek így.

Ha azok közé a „szerencsések” közé tartozol, akik ezt nem élik meg tragédiaként, vagy „csak” normálisnak tartják ezt az életstílust, semmi dolgod, folytathatod így tovább, ne tégy semmit, nem kötelező, hogy zavarjon.

Ha azonban te is azon a ponton vagy, hogy azt latolgatod, hogy szakítasz a pároddal, vagy megcsalod, de az tuti, hogy nem bírsz ki így további 20, 30, 40 évet, itt az ideje, hogy még mielőtt végzetes lépésre szánnád el magad, bevess egy két feng shui praktikát a boldogabb párkapcsolat elérése érdekében.

Ugye mondanom sem kell, első három lépés: lomtalanítás, takarítás, térharmonizálás! E nélkül semmivel ne próbálkozz! Hidd el okkal mondom. Ha ennek a mesterhármasnak a szakszerű elvégzését még nem ismered, akkor itt az ideje, hogy jelentkezz a „Mágikus Lomtalanítás Online Minitréningre” ahol minden fortélyra megtanítalak! Katt ide>> Minitréning

Nézzük, hogy mik ezek a párkapcsolatot erősítő szimbólumok, a teljsség igénye nélkül, nézzük 5 feng shui tippet:

 1. A szerelem házasság életterületre elhelyezett vörös, rózsaszín, vagy éppen fehér rózsacsokor azon túl, hogy a vágy, az érzékiség és az erotika egyik legrégebbi jelképe, arra is emlékeztet, hogy a párodat hibáival együtt fogadd el, hiszen te magad sem vagy tökéletes. Tudod: „nincsen rózsa tövis nélkül…”
 2. Soha ne tartsd meg az elszáradt, konzervált virágot. Az élő bokréta érzékelteti az élő érzelmeket.
 3. A pillangó pár igen hatásos eszköz akkor, ha fényévekre távolodtatok el egymástól érzelmileg, lelkileg. A hernyó metamorfózison megy át, míg pillangóvá válik. Ezt idézd fel magadban gyakran. A pároddal eltöltött évek alatt a változás elkerülhetetlen. Lényeg, hogy az egyéniségedet megőrizve, ésszerű kompromisszumokat kötve csiszolódjatok egymáshoz.
  Emlékezz! Ha valaki pillangóvá akar válni, le kell mondania a hernyóságról.
 4. Ha fogalmad sincs arról, hogy a te otthonodban hol lehet (feng shui szerint) a Szerelem házasság életterülete, ne keseredj el, gondoltam rád is. A nemi vágy, és a szenvedély fokozásának érdekében párologtass a hálószobában ylang-ylang illatot, sőt féltékenység ellen is kiválóan hat, függetlenül attól, hogy a szerelem sarok itt van e.
 5. Ne feledkezz meg, egyéb praktikákról sem, aminek ugyan nincs köze a feng shuihoz, de hatásos módszer lehet: egy-egy kedves szó, simogatás, kényeztető masszázs, nevetés. Nem régiben olvastam valahol, hogy a közös gardrób is igen hatékony eszköz a különböző energiák „összeszoktatásához”.

Ha szívesen tanulnál további praktikákat, hogy megmentsd a párkapcsolatodat, vagy arra törekszel, hogy legyen, akkor figyelmedbe ajánlom a „Feng Shuis Szerelem Szerviz – ONLINE Tematikus Kurzust! Ami hamarosan ismét indul!  Részletekről itt olvashatsz >> Szerelem Szerviz – Online Tematikus Feng Shui Kurzus

 

Tetszett amit olvastál? Kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm! 🙂 Keress a többi közösségi médiában is, itt is találsz értékes tartalmakat:

Ez is tetszeni fog

Az oldalt szerkeszti: Skultéty Andrea

85 Comments

 1. Kedves Katalin!

  Az orvos felkeresése valóban jó ötlet, csak támogatni tudom! Sok esetben komoly betegség húzódik meg, egy ilyen személyiség változás mögött.

  Szép napot!

  Andi

 2. Kedves Andi!
  Az utóbbi időben a párom valami okból kifolyólag teljesen elveszítette a realitás érzetét.Már kérdeztem mi a probléma de ő mindig azt válaszolja,hogy semmi.De én látom hogy valami nincs rendben.Feledékeny,szétszórt és rengeteg türelem kell azért hogy a béke megmaradjon.Már arra is gondoltam,hogy orvoshoz fordulunk de gondoltam még megkérdezem,hogy hogyan tudnánk esetleg javítani a helyzetünkön.Nagyon jó kapcsolatban éltünk,de sajnos a kollégái nagyon rossz irányba viszik a kapcsolatunkat.Mit tehetnék velük szemben, mert igazából már elveszítettem a türelmemet?Tudom,hogy ezért feszült a párom, mert ő sem tudja hogy mit tegyen,de én szeretném őt erősíteni,hogy igazából nem az a helyes amit ők mondanak.

 3. Kedves Andi!

  Én sem vagyok konyhatündér, bár amikor főzök sütök jól sikerül minden…..De olyan szerencsés vagyok, hogy a férjem nagyon szeret főzni és jókat is tudd!!! Nekünk nagyon jó a kapcsolatunk…..”lekopogom” az egyetlen amit nem sikerült tönkre tennie a mostani albérletünknek 🙂 Nekem van egy lótusz kristály virágom…Meg a sok sok szeretet és türelem mindkét részről 🙂

 4. Kedves Andrea!
  Élettársi viszonyban élünk életem szerelmével immár 20 éve. De már kb. fél éve megtudtam, hogy viszonyt folytat. Nem szeretném őt elveszíteni, bár ő szerelmes, ugyanis élete első szerelme volt a riválisom. Ő szintén a páromat akarja és feladná érte a házasságát is. Viszont bebizonyosodtam róla, hogy uszítsa a páromat(?) ellenem és bolondítja őt, füllentget neki.
  Azt szeretném kérdezni, kedves Andrea, hogy milyen módon tudnám megerősíteni a párkapcsolatomat, mert nem szeretném, ha pont az ellenkezőjét érném el vele. Ugyanis a párom nem biztos, hogy még a párom, ugye? Azt szeretném, ha párom érzelmileg is visszatalálna hozzám.
  Ja, és nincs külön hálószobánk. Nappal nappali, éjjel hálószobaként van használva.
  Előre is köszönöm segítségedet.

 5. Kedves Andrea!

  Köszönöm a tanácsokat. Amíg vártam rájuk, addig csináltam egy alapos lomtalanítást-takarítást, és már a 2. napon megváltotak az energiák. Ráadásul a párom mindenben társ is volt, így még könnyebben ment. Egyre jobban azt érzem, hogy a általad képviselt FengShui-hoz komoly tudás kell, így egyenlőre a saját megérzéseimre hallgatok, és ha majd elég tudást szereztem, akkor merek jobban ténykedni. Addig a tisztaság és a ‘kevesebb több’ elvét alkalmazom, és természetesen folyamatosan dolgozom magamon.
  Köszönettel:
  Gyöngyös

 6. Kedves Éva!

  Biztos, hogy ezt szeretnéd? Naponta ébredni egy olyan ember mellett, aki kényszerből, más után vágyakozva ébred melletted?
  Nézni nap, mint nap a szomorú tekintetét, mert nem lehet azzal, akit valóban szeret?

  Én, a helyedben sokkal inkább azon dolgoznék, hogy elfogadjam a helyzetet, bármennyire is fáj. Erősítsem magam, megéljem a fájdalom, a gyász és az elengedés folyamatát, hogy készen álljak egy új, egy jobb, egy valóban engem erősítő kapcsolatra.

  Aki el akar menni, azt el kell engedni.

  Szép napot!

  Andi

 7. Kedves Andrea!
  Azt elfelejtettem írni,hogy 27 éve vagyunk házasok,van 3 gyerekünk,már felnőttek,elköltöztek.Azt hittem,ő is szeret,legalábbis azt mondta,de egy hónap alatt túllépett az éveken.
  Köszönöm

 8. Kedves Andrea!
  Én beiratkoztam az online tanfolyamra,de szeretném még a vége előtt megtudni,hogy mit kell tennem,ha a férjemet szeretném visszaszerezni,aki elköltözött 5 hónapja,barátnője van.Én szeretem és félek,hogy minél több idő telik el,annál nehezebb lesz.Azt sem tudom,van-e még remény?
  Várom mielőbbi válaszod.
  Köszönettel

 9. Kedves Gyöngyös!

  Köszönöm, és várlak a következő, júliusban induló kurzusra! 🙂

  Először a Család, egészség zónát érdemes ilyen esetben energetizálni.
  Ezt követően a célokat rangsorolni, majd úgy alakítani a célokhoz tartozó egyes zónákat.

  Egyébként az, hogy valaki képes fejlődni, változni, alakulni önmagában nagy szó! Azt tanácsolom, légy velük türelmes, és tedd azokat a dolgokat, amik rajtad múlnak, a te fennhatóságod alá esnek, és ahogy eddig is, változni fognak a többiek is. 🙂

  Szép napot!
  Andi

 10. Kedves Andrea!

  Nagyon imádom a válaszait! Már nagyon várom, hogy lehetőségem legyen beíratkozni egy újabb online tanfolyamra, de addig is kérném a segítségét: Az életem úgy alakult, hogy a párom házában élek, amely egy közös telken van, amelyen a párom lánya a fiaival, s a párom szülei is laknak (társasház, de mindenkinek külön bejáratú lakrésze van), a két fiam (18 és 24 évesek) pedig az én 28nm-es lakásomban, tőlünk 10 percre. A helyzetből adódóan egyik lakóteret sem tudom a Feng Shui szabályai szerint ideálisan rendezni, bár sokmindent alkalmaztam már és egy ideig mindig működik is, de sajnos, újra és újra frissítenem kell, hogy hassanak a dolgok. Viszont már a tértisztítás és a lomtalanítás is problémát jelent, mert én hiába akarom és csinálom meg, ha ők csak részben vagy egyáltalán nem teszik meg, amit megtehetnének. Bár már rengeteget változtak ahhoz képest ahonnan indultunk 2 és fél éve, de még ott sem tartanak, ahol én. Lehet, hogy csak idő kérdése, és összeérünk? Igazából az idős szülőkön kívül mindenki költözne, és úgy alakítaná az életterét és az életét, ahogy neki tetszik, de a szülők ragaszkodnak ahhoz, hogy „Ők már innen csak a temetőbe költöznek!”. Pedig így is-úgy is, a párommal mi ketten fogjuk a gondjukat viselni, viszont mi szívesebben költöznénk a Balaton Felvidékre. Persze csak akkor, ha ott biztos munkánk is lenne…Ilyen esetben az ‘Emberi kapcsolatok’ területét érdemes aktiválni, és utána a házeladáshoz és a munkához a ‘Karrier’ területét, vagy hagyjam az egészet, és csak folyamatosan magamon dolgozzak, és tegyek meg mindent, amit én megtehetek, mert ha én változom akkor a világ is körülöttem, és akkor egyszer csak úgy lesz, ahogy szeretnénk?
  Köszönettel:
  Gyöngyös

 11. Kedves Klarissa!

  Egyetlen egy dolgot nem szabad elfelejtened. Ez a 24 év, a Te választásod, a Te döntésed volt.
  Így, ezen a helyzeten egy újabb döntéssel lehet változtatni. Dönts belátásod szerint kérlek, és vállalj felelősséget az életedért. Én nem tudom megmondani, hogy mit tegyél, nem nekem fáj.

  Ha meg van a döntésed, akkor lehet a Feng Shuit tudatosan alkalmazva, támogató környezetet kialakítani, hogy a döntésednek megfelelően kijelölt cél, megvalósuljon. Akár maradsz, akár mész.
  Szép napot!

  Andi

 12. amit hozzátennék,ezt az idösebb személyt több mint egy évve ismerem,nagyon szeret……nagyon figyelmes….munkába álltam,ott ismertem meg,elö pillanattol kezve más volt mint a többi ember……soha nem gondoltam volna hogy megtörténhet velem ennyi év után ilyesmi…..érzelmekröl beszélni…….csak a család volt fontos a részemre….igaz a férjem nagyon ivott,agressziv is volt ,sokszor ha nem is ivott….2-szer voltam mütve 5 évvel ezelött…..azota változott meg…….de ,hiányzik valami……a lelkem ott valahol mindig fáj….fájt…..ugy érzem az egész életemnek eddig nem volt értelme, és ha birnák legszivesebben nem volnák itt az élök közt….ha nem lennének a gyerekek…….

 13. hello! 24 éve élek házzaságban,boldogtalanul….akit igazán szerettem,tiltották a szüleim,akivel leéltem életem nem szerettem ,csak szimpatikusnak találtam,ö elvált ember volt,felesége megcsalta, gondoltam ,majd megértsük egymást. tévedtem,elsöfelesége hibáját én fizettem meg….minden tilos volt a részemra,munkába állni, bármit,venni magamnak, pl egy kis csokit….nem volt gyengéd….rengetegszer elakartam hagyni,de 2 gyermekem van töle, most 24 és 18 évesek…..végettük,meg mert nem volt hova mennem mellette maradtam,most már sokkal jobb hozzám,de hiányzik valami,szeretet,gyengédség,……boldgtalan vagyok…….van egy szeméj akivel boldog lennék, ugy érzem,semmi nem történt köztünk,de egyszerüen amit gondolok megérzi,….jobban ismer mint én magam,……..16 évvel idösebb…..mi tévö legyek….ennyi év után feldobjam a házzaságom….vagy továbbra is inkább a családra gondoljak, ne magara?,férjem külömben infraktos volt tavaj….nem munka képes mint régen…..kösz!!!!!

 14. Kedves Anita!

  Mit tartasz jelenleg a szerelem területen?
  Az, hogy a WC itt található jelentés üzenet a számodra.
  Tisztázni kell magadban, hogy a párkapcsolattal kapcsolatosan milyen dogmák, elképzelések, illetve idejét múlt dogmáktól kell megválnod.

  Szép napot!

  Andi

 15. Kedves Andrea!

  Régóta alkalmazom a feng shui elveit. Szinte minden területen pozitív változásokat tapasztaltam, kivéve a párkapcsolat területén. Több éve nem sikerül párkapcsolatot kialakítanom. Követtem az oldalon adott tanácsaidat. Tanácstalan vagyok milyen hibát követhetek el. Nehezíti a helyzetemet, hogy ahol élek a szerelem területének egy része a WC területére, egy része a hálószoba területére esik. Fokozottan ügyelek a tisztaságra. Illetve igyekszem fehér színeket alkalmazni a WC területén. Kérlek adj néhány tanácsot. Milyen dolgokat ne tartsak semmiképp a szerelem területén.
  Köszönöm.
  Szép napot!

  Anita

 16. Kedves Pacsirta!

  A ló figurát kivéve, az általad leírt szimbólumok azt a helyzetet erősítik amiben éppen vagy, azaz a társtalanságot. ha ezen szeretnél változtatni, akkor célszerű megválni tőlük, és párvonzó szimbólumokat alkalmazni, DE kizárólag lomtalanítás, takarítás, és tértisztítás után.

  Szép napot!

  Andi

 17. Kedves Andrea!
  Nagyon örülök, hogy idetaláltam. Olvasgatom a tanácsaidat, és rá kellett jönnöm, hogy én is rosszul csináltam mindent eddig 🙁 Pár éve egyedül maradtam, férjem halála után sokáig egyáltalán nem érdekelt a „szerelem” területe. Végre sikerült Őt elengednem. Elkezdtem egy ideje ezt a területet gondozni… Rosszul. Ágyam ezen a területen van, és az ágy melletti két falra 1-1 rézkarcot tettem, ami párokat ábrázol. Az ágyam mellé pedig elhelyeztem egy delfinpárt ás egy mandarinkacsa párt, ez utóbbit 6 db rózsakvarccal vettem körül. Egyébként is rengeteg rózsakvarc van ezen a területen, sok marokkő, 2 db szív forma és egy nagy csiszolatlan tömb. Volt egy ló figurám is, de a fentiek láttán áthelyeztem a „hír-hírnév” területre, ám az a konyhában van. Itt az ablakba raktam. Jó ez így?
  A többi „aktivátort” ássam el valahová jó mélyen? A képek sem maradhatnak? Köszönöm és szép napot!

 18. Kedves szakértő! Nekem egy roppant nagy gondom akadt, és fogalmam sincs mit kezdjek vele.
  20 éves lány vagyok, a barátommal 2 és fél éve vagyunk együtt. Idén mindketten beirtunk egy fő iskolát, ezért kénytelenek voltunk elköltözni az adott városba. A gondom pedig az, hogy egy kicsi egyszobás lakást találtunk, ami tiszta, szép és árban tökéletes, ám az az egy szoba, ami valójában a „hálószoba” pontosan a fürdő szobával szemben van, a két ajtó egymásra néz. Tudtommal pedig ez a legkárosabb dolog egy hálószobára nézve… A lakás tényleg pici, nincs lehetőségem „átköltöztetni” a hálót. Az iskola 5 éves, igy 5-6 évig fogunk itt együtt élni (nagyobb lakásra nem futja), ami azért elég hosszu idő… Létezik erre valamilyen praktika? Nem szeretném, ha a valóban harmonikus kapcsolatunk lassacskán tönkre menne… Tud segiteni? Előre is nagyon köszönöm!

 19. Kedves Andrea!
  Köszönöm a gyors válaszod!
  Én is ilyesmire gondoltam,de mivel nem vagyok szakértő,nem voltam biztos benne.
  És valóban,utána néztem a karrier területnek…azt hiszem meg lesz az őszi elfoglaltságom! 🙂
  Még egyszer köszönöm!
  Szép napot!

 20. Kedves Ecó!

  A fürdő az a helye a lakásnak, amit nem díszítünk hagyományos értelemben a Feng Shui elvek szerint. Oly annyira nem, hogy kerülendő a törölköző, a zuhanyfüggöny, vagy a csempén lévő minta is. Ha a fürdőszobán kívül van olyan fal, ahová el tudsz elhelyezni párkapcsolatot erősítő szimbólumot, akkor oda lehet. Egyébként nem javaslom.
  Bár élek a gyanúperre, hogy a Karrier területen is érdemes lenne körülnézned. 🙂

  Szép napot!

  Andi

 21. Kedves Andrea!
  Sajnos nem jutok dűlőre azzal,hogy a fürdőszobánk a szerelem,házasság területén helyezkedik el,és fogalmam sincs,hogyan erősítsem ezt a területet.Komoly párkapcsolatban élek,hosszú évek óta,jövőre férjhez megyek és minden rendben a kapcsolatunkban,de ami azt illeti lehetne kicsit élettel telibb.Ahogy írtad: „A munkahelyi stressz, félelem az állásod elvesztésétől, a napi 10-12 órás robot, a létfenntartásért folytatott küzdelem annyi erőt vesz el tőled, hogy a partneredre nem csak időd, de energiád sem marad.” – Mi ebben a cipőben járunk.
  Kérlek,ha tudsz, válaszolj!
  Segítséged előre is köszönöm!

 22. Kedves Andrea!
  Pár éve próbálkozom már,hogy a Sorsomat megváltoztattsam.Mert ugyebár a Sorsunkat magunk irányítjuk.Én nem tudom,de valószínű,hogy az előző életemben nagyon sok rosszat cselekedtem.Több mint húsz éve foglalkozom Szellemi dolgokkal,ezotériával.Én a nejemmel 25 évet éltem le,közös megegyezéssel,barátian elváltunk.Szerettem a feleségemet,de a boldogságot,szerelmet nem találtam meg.Majd egy élettárssal éltem hét évet,nagyom boldog volt mellettem,de én boldogtalan voltam és nem tudtam elhagyni.Hét év után meghalt.A következővel másfél évet éltem,egy fél évet szenvedtem mire sikerült a szakítás.Jelenleg három éve már egyedül élek.Sajnos oda jutottam,hogy most lakásom sincs,így pedig még esélyem sincs,hogy barátnőt találjak.Olyan problémám van,ha ezt lehet problémának nevezni,hogy én nagyon tiszteletben tartom a női nemet,mindent megteszek azért,hogy boldoggá tegyem.És kitűnő konyha tündér is vagyok,már ha férfi léptemre lehetek tündér.Egyen rangú partnernek tekintem a társam,de sajnos valahogyan nem kapom meg azt amit szeretnék.Valószínű,hogy mindig rosszul választok.nincsenek nagy igényeim,én csak szeretetre és harmóniára vágyom.A második súlyos nagy problémám,hogy nem tudok szakítani,inkább szenvedek,minthogy megbántsam a társam.Ezért is félek a következő kapcsolattól.
  Üdv:Miki

 23. Kedves Cica!

  Amit te vársz tőlem, az egy komplett tanácsadás, melynek időintervalluma 4-5 óra. Ezen keretek, sajnos nem adnak erre lehetőséget.
  A leírtak alapján azt gondolom, hogy egy alapos lomtalanítás ráférne a lakásra, majd ezt követően tértisztítás. Ehhez segédletet itt tudsz letölteni ingyenesen:
  https://www.fengshuis.hu/mikor-van-ram-szukseged/

  Ha úgy döntesz, hogy szeretnéd tudni, hogy mely életterület pontosan hová esik, akkor ezt a lehetőséget javaslom:
  https://www.fengshuis.hu/alaprajz/

  Harmadik lehetőségként választhatod a személyes tanácsadást, melyet privát e-mailben tudunk megbeszélni,az alábbi e-mail címen:
  skultety.andrea@fengshuis.hu

  Szép napot!

  Andi

 24. Kedves Andrea!

  Nagyon fontos lenne, hogy a Karrier területén minden tökéletesen működne és minél hamarabb…!!

  Esetleg ha leírnám önnek a ház ezt a részét, megtudná mondani, hogy mi helyezek más hova és, hogy mit lenne még jó elhelyezni???????

  bejárati ajtóval szembe van egy négy szögletes boltív, délkelet oldalon egy nagy polcos szekrény amin rengeteg dísztárgy van. Az északi zónán, a Karrier, emberi kapcsolatok területén van egy két szárnyas ajtó,bambusz félcsengő, az (fehér)ajtó fölött egy tavirózsát ábrázoló kép..az ajtó mellett egy négyzet alakú asztal amin üveg levélnehezékek, egy háromlábú béka, és egy fém tálban pénzérmék.

  A déli oldalon pedig egy ablak. És virágállvány(fából) virágokkal és egy kaktusszal =/

  A bejárati ajtó két oldalán egy-egy szekrény, az egyik szekrény fölött egy agancs. A bejárati ajtó fölött fém szélcsengő és elefánt dísztárgy…

  A falak Zöld színűek. És álmennyezet is van.

  Változást az eszközök ellenért se nagyon vettem észre!

  Nagyon hálás lennék, ha tudna segíteni!!

  Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm!!

 25. Kedves Andrea!

  Köszönöm, változtatni fogok a dolgon…

  Olvastam, hogy ezen a területen kedvezőtlenek a négyzet alakú dolgok stb…

  És ha nem megoldható, hogy más helyre rakjuk a négyzet alakú bútorokat??

  Mivel lehetne esetleg ellensúlyozni????????

  Válaszát előre is köszönöm!

 26. Kedves Cica!

  Nem alkalmazzuk egy szobán belül a bágua térképet. Ennek semmi köze a Feng Shuihoz így, ebben a formában.

  Szép napot!

  Andi

 27. Kedves Andrea!

  Én szobán belül alkalmazom a báguá térképet. De hogy erősítsem akkor az északi zónát, a Karrier, emberi kapcsolatok területét.

  Vagy mi a legjobb dolog amit itt elhelyezhetek, mi az ami ezt a területet igen csak megtudná erősíteni??

  Válaszát élőre is köszönöm!

 28. Kedves Cica!

  Igen ,a szimbólumok működnek aktivátorként.

  Ezen a területen égethetsz yin-yang gyertyát, bazsarózsát fehér vagy rózsaszín színekben, vagy a Hír hírnév életterületen a ló szimbólumot.

  Szép napot!

  Andi

 29. Kedves Andrea!
  A fenti részben írta, hogy: *Ha nincs társad, de szeretnél, ne alkalmazd egyik aktivátort sem, hacsak a jelenlegi helyzetedet, azaz a párnélküliséget nem akarod erősíteni, állandósítani.*

  Mit értesz aktivátor alatt??
  A delfin és pillangó párokat, és e féle dolgokat??

  akkor ezeket ne használjuk csak akkor ha már van párkapcsolatunk??

  És akkor ha ezeket nem lehet használni… akkor mit helyezünk el ezen a területen ha nincs párkapcsolatunk de szeretnénk??

  Válaszát előre is köszönöm!

 30. Kedves Rita!

  A ló „minősége” attól függ, hogy te milyen párkapcsolatot szeretnél. Nincs mindenkire egyformán vonatkozó szabály. A Feng Shui tanácsadás ettől személyre szabott. 🙂
  Több szempontot kell figyelembe venni. Mi a Gua-számod? Milyen színek anyagok, formák, képek, tárgyak vannak a szerelem területen? Pontosan definiáltad egyáltalán az életterületeket? Milyen módszert alkalmaztál? Stb.

  Yin-Yang gyertyát érdemes ezen a területen égetni, de a fentiekből adódik, hogy nem mindegy, hogy milyen színekben.

  Ha írsz erről pontos támpontokat, akkor több információt tudok neked adni.

  Szép napot!

  Amdi

 31. Kedves Andrea!

  Olvastam a párkapcsolat bevonzó tárgyakról. Azt hallottam, hogy nem mindegy, hogy milyen lovat rakunk ki a hírnév területre. Pl. nem szabad megvadult lovat és az sem mindegy, hogy merről merre halad stb.
  Erről tudna információt adni? Találtam egy képet ami a legszimpatikusabb. Egy olyan lovat ábrázol, amelyik balról jobbra halad, de csak lép és nem fut. (nincs rajta nyereg)
  A pünkösdi rózsán kívől még mi „vonzza” a párkapcsolatot?
  Nagyon köszönöm a segítségét!
  Rika

 32. Kedves Andy!

  Őszinte leszek. Feng Shui ide, vagy oda, nem várható el egy embertől sem, ilyen formán a hűség.
  Arról nem beszélve, hogy ez milyen párkapcsolat? Biztosan ezt érdemled kedves Andy?

  Szép napot!

  Andi

 33. Kedves Andi!
  Már egy ideje foglalkozom a Feng-shuival,és nekem működik:)
  Most a párkapcsolattal kapcsolatban szeretnék Tőled tanácsot kérni.A párom külföldön él,1 évben egyszer találkozhatunk,mert nagyon messze van:(Hogyan tudnám erősíteni,ill.megtartani a kapcsolatunkat,ill.a hűséget?
  Szép napot Neked!
  Andy.

 34. Kedves Kati!

  A Feng Shui nem egy kávé automata, amin felül bedobjuk a 120 forintot, lent pedig megkapjuk a hosszú kávénkat.

  A Feng Shuival a saját földi szerencsénket tudjuk befolyásolni, nem pedig másokat korlátozni a szabad akaratában. Gondold ezt át kérlek!

  Szép napot!

  Andi

 35. Kedves Andrea!

  Mit csináljak,ha a volt szerelmemet szeretném visszakapni?

  Köszönöm!

 36. Kedves Kisztik!

  Szükségesnek nem szükséges, de célszerű, ha csak a párkapcsolatodnak jelenleg nem az a célja, hogy lehűtsd.

  Szép napot!

  Andi

 37. Kedves Andrea
  Nálunk pont a szeelen teületén ban a klima beendezés,,,szükseges atszereltetni? vagy lehet ezt valami praktikával rendbehozni?
  Köszönöm:)

 38. Kedves Magdi!

  Párkapcsolat vonzó szimbólumokat javasolnék.

  Mondjuk Pünkösdi rózsát ezen a területen, valamint a Hír, hírnév életterületre egy csodás lovat,
  ha a lomtalanítás, takarítás, illetve a tértisztítás már megvolt.

  Szép napot!

  Andi

 39. Kedves Andi! most kiderült a hol hibáztam. Párkapcsolat nélkül igyekeztem erősíteni ezt a területet, jól mellé fogtam. De akkor mit tegyek, hogy legyen. Köszönöm a segítséget.

 40. nincs mit irjak mar kedves andi mindenel probalkoztam szep szavakal nalamnal kedveseben biszti nem beszel egy ferfi se de mind csak anyi jol laktam mar mindenel.

 41. Kedves Éva!

  A kérdés ebben az esetben az, hogy kell-e egyáltalán Feng Shui praktikákat bevetni? Vagy a továbblépés a megoldás?

  Szép napot!

 42. Kedves Andi!
  Nem hiszek abban, hogy „A férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út!”. Legfeljebb amíg megeszi azt a finom kaját!! Én sem vagyok konyhatündér, de már nem is leszek. Azért elég jól főzök és néha sütök is. Ha nem megy a lomtalanítás, mert (az ő fiókjaiban mindenféle régi kacat, meg „hátha jó lesz még valamire” c. dolgok vannak) nem akar, és nem enged kidobni semmit. Amint szóba hozom, már veszekedés van, mivel az ő holmijához nem illik hozzányúlni. Akkor mi a csudát erősítsek a párkapcsolaton? Talán találok megoldást.
  Szép napot kívánok! Éva

 43. Kedves Magdi!

  A leveledből az tűnik ki, hogy a gyermeked önálló, felnőtt ember.
  Megoldani az aktuális párkapcsolati problémáját, beleszólni, navigálni,
  már nem a te feladatod.
  Esetleg hívd fel a figyelmét erre az oldalra, és ha úgy gondolja a fiad, hogy szükséges,
  kérdez.
  Leginkább abban tudsz segíteni neki, hogy mellette vagy, támogatod, ha éppen a csalódását éli túl.
  Esetleg annyit tehetsz, hogy megnézed, mi a közös a többszöri csalódásban, milyen partnert vonz a fiad, mi az amit nem tanul meg ennyi csalódás során? Ezt is csak nagyon óvatosan, ha nem partner ebben a gyermeked, akkor inkább hagyd.

  Szép napot!

 44. Kedves Andrea!
  Mi a helyzet akkor, ha a gyerekemnek lenne szüksége valamilyen bevált praktikára? A fiamnak több csalódása is volt már. Szeretném boldognak látni. Jelenleg külföldön él. Tudok neki segiteni?
  Köszönöm a válaszod.
  Üdv. Magdi

 45. Visszajelzés: Propeller

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az EU-s jogszabályoknak megfelelően az oldal használ "sütiket" (cookie). Kérlek engedélyezd, vagy zárd be az oldalt. További információk

A "sütek" (cookie) teljesen veszélytelen kis fájlok, amit azért helyez el a webhely a gépeden, hogy eredményesebben tudd a böngésződet használni. A sütik használatát le tudod tiltani a böngészőben. ha ezt nem teszed, vagy az "Engedélyezem" gombra kattintasz, azzal megengeded a sütik használatát. Az adatkezelés tájékoztatót, az alábbi linken találod: https://www.fengshuis.hu/wp-content/uploads/2016/07/Adatkezelési-tájékoztató.pdf

Bezárom