Feng Shui – Skultéty Andreával!

Személyre szabbott, megvalósítható Feng Shui
tanácsokat akarsz a búlvárból összeollózott,
semmitmondó lózungok helyett?

Vannak már feng shui ismereteid, de problémát jelent, hogy átültesd a gyakorlatba?
Teljesen kezdő vagy a témában, csak a rettenetes káoszt érzékeled magad körül, ezen szeretnél változtatni?
Ha végképp elakadt az életed, és egyáltalán nem látod a kiutat, a legjobb helyen vagy!


1 órás online konzultáció

Segítek kiutat találni a káoszból!
Keressük meg együtt a legrövidebb utat, ami a sikereidhez vezet!


Kattints a képre, a részletekért!

ONLINE személyes tanácsadás

Lépésről lépésre átbeszéljük a cselekvési tervet, mit, mi után kell csinálnod és hogyan.


Kattints a képre, a részletekért!

Személyes, helyszíni tanácsadás

A személyes tanácsadás lényege, hogy a te kihívásaidra, keressük a megoldást.


Kattints a képre, a részletekért!

Olvasd el, mit mondtak azok,
akik részt vettek már a tanácsadások valamelyikén:

Herendi Judit Ausztria

Néhány hete csupán, hogy konzultációt tartottunk a lakásban, ahol már csak nem két éve élek.
Ez már a második alkalom, hogy segitettél.
Először azt hittem, hogy magam is elboldogulok a berendezéssel, de mivel nem egészen úgy
alakultak körülöttem az események, ahogy elképzeltem, rá kellett jönnöm, hogy Nélküled nem megy…
A konzultáció alatt több „ aha-élményben“ volt részem: ahogy helyiségről helyiségre haladtunk
rávilágítottál a hiányosságokra és a javítani valókra. Javítani valókra a lakás elrendezésében és az életem elrendezésében is. Olyan sok tapasztalattal rendelkezel már, apróságokra is figyelmes vagy, ami másnak eszébe sem jutna.
Hosszú listát írtam arról, melyik tárgyaknak kell más helyre kerülniük, milyen szinű függönyt vegyek, vagy mit ábrázoljon a kép az adott területen.
Természetesen nem megy egyik napról a másikra megtalálni mindenből a megfelelőt, mint ahogy a
hétköznapjainkon sem tudunk egyik napról a másikra mindent megváltoztatni.
A változások bennünk vannak, belülről kell kezdeni, felismerni a jelenlegi állapotot, eldönteni, hogy mit szeretnénk, célokat kitüzni, és nyitottnak lenni az újra, a változásra.
Ebben támogatsz Te engem, és már a családomat is. Jó látni a gyerekeknél is, hogy milyen sok pozitív változáson mentek át az utóbbi egy évben a segitségeddel, mennyi mindent elértek, ami egy évvel ez elött csak álom és terv volt.
Jó érzés nekem is, ahogy látom nálam az apró változások eredményét, lépésről lépésre.
Kedves Andrea, még nem értem a lista végére, van még tennivaló bőven, és remélem, hogy lesz még (legalább egy) lakás az életemben, amit veled rendezhetek be.
Köszönöm a jó tanácsaidat, a segitségedet, köszönöm, hogy az évek alatt megszerzett tudásodat jóra: az emberek segitésére fordítod.
Továbbra is szeretettel ajánlom mindenkinek, hogy forduljon hozzád, ha úgy érzi, hogy az élete
megrekedt, eredménytelen a munkája, nem jól alakulnak a kapcsolatai.
További munkádhoz sok sikert, örömet és sok-sok egészséget kivánok Neked!

Hálával és szeretettel!

Burics Erzsébet München

Majdnem minden tanfolyamot elvégeztem, relatív megtalàlom a tàrgyak helyét….De időközönként szügségem van Andi „személyes jelenlétére“, amikor àtnézzük az egész lakàst. Ő jobban belelàt a dolgok mélységébe, jelentésébe. Rögtön kiszùrja a nem helyén valò dolgokat. Halalmas segítség nekem!
Így kerek a vilàgom Fengshuival, Andival!

Molnár Ági Ausztria

Az 1 óras személyes tanácsadással rendkívül elegedett voltam. Andreával már ez a második alkalom, hogy a segítségét igénybe vettem, pár éve mar egy személyes konzultáció során volt szerencsénk találkozni. 
A legutóbbi 1 óras tanácsadás során egy nagyon részletes képet kaptam a lakásom minden életterületéről és pontos információkat hogy min, hogyan tudok hosszútávon változtatni, hogy a céljaimat elérjem, és a problémák megoldódjanak. Különösen hasznos volt , hogy videón tudtunk beszelni, így élőben meg tudtam mutatni minden életterület aktualis kinézetét.  Nem csupan lakberendezési tanácsokat kaptam, hanem egy teljes átfogó képet azokról az energiákról amelyek meghatározzák az életemet és amelyen ha szeretnék,  hogyan tudnék változtatni. 
Az évek soran már többször tapasztaltam a pozitív változásokat. Azóta is nyomon követem az iránymutatásokat melyeket Andreától kaptam. Már a harmadik otthonunk berendezésében segített a tőle kapott informaciók hasznosítása. 
Mindenkinek ajánlom a tanácsadáson való részvételet aki ugy érzi készen áll, hogy szembenézzen a problémáival és változtasson. Nagy köszönettel tartozom Andreanak. 

Kacsora Kinga Magyarország

Személy szerint én nagyon nagyon sokat köszönhetek Andinak. Kezdve azzal, hogy anno a tanfolyamra befogadott 🙂 De életem legmélyebb pontjában is ott volt velem, amikor a férjem elhagyott. Egy tanácsadás keretében átnéztük a ház minden zúgát, különös tekintettel a 2 életterületet. És nem fogod elhinni mit találtunk! Egy képet, amin a férjem és barátaim anno “hullát” játszottak. Lett is belőle nagy nevetés, de igen, jelezte a problémát. A szokásos, lomtalanítás, nagytakarítás után láss csodát, a férjem hazaállított nem egészen 1hét után. Az előmenetelemet is Andi tanácsainak köszönhetem, így mindent megbeszélek vele mielőtt cselekszem. Igaz szoktam néha “puhítani”, hátha lehet kerülő úton járni, pl fekete autó, ami nagyon tetszett, de Andi olyan andisan elmondta, hogy nyugodtan vegyem meg persze, de instabilitást jelez majd. El tudod képzelni, hogy a hullák után inkább fehér autót választottam, mert az a tisztaság jele. Szóval kedves Olvasó, ne habozz, gyorsan keresd fel Andit és az életed garantálom, hogy megváltozik pozitív irányba. Nem mellesleg gyarapodsz sok sok baráttal, honfitárssal is 🙂

Hajrá, hajrá 🙂

Pálfi Ágnes Németország

Több tanfolyamot is végeztem már Andinál, és lelkesen vetettem bele magam a lakás átalakításába a kiértékelt alaprajzzal a kezemben. Bizonyos életterületeken nagyon jól haladtam, viszont máshol meg teljesen elbizonytalanodtam, dacára az ismereteimnek – hogy is kellene ezt csinálni? Így nekem pont kapóra jött Andi új, egy órás konzultációja, éltem is a lehetőséggel. Jó sok kérdéssel készültem, izgultam is…
De aztán egy nagyon oldott hangulatú spontán beszélgetés-tanácsadás lett az egy órából, ami számomra egy pillanat alatt elrepült! Végigmentünk az egész lakáson, kiemelve a problémás területeket. Bármit kérdeztem, Andi azonnal kész volt a válasszal. Precíz, pontos, egyértelmű válaszokat, tanácsokat kaptam, semmi közhely, mellébeszélés nem volt. Tényleg éreztem, csakis én, a lakásom, az életem van a központban ott és akkor. Volt, hogy bizonytalankodtam, de Andi példákkal elmagyarázta, hogy mi történhet, ha meglépem, és mi, ha nem. Ezt ezúton is mégegyszer köszönöm! Én ezt a konzultációt nem tudom összehasonlítani semmivel, rengeteg időt spóroltam meg azáltal, hogy nem kell utánajárni, csoportokban kérdezni, válaszra várni, halogatni, mindezt számtalan témakörben, a falszíntől a virágokig. Szívből ajánlom mindenkinek, aki hasonló cipőben jár mint én. De annak is, aki úgy érzi, mindent megtett már az otthonában,  csak megerősítést, ötleteket, kiegészítést szeretne egy hozzáértő szakembertől a Feng-Shui világából! 

Skultéty Andrea feng shui

Skultéty Andrea – KÍNAI KETYEREGYILKOS FENG SHUI MENTOR ÉS TRÉNER

Ki ez a nő, és miért kellene figyelnem arra, amit mond?

Andrea közel 20 éve foglalkozik a Feng Shui tudományával. Először autodidakta módon próbálta elsajátítani ezt az ősi tudást, elsősorban könyvekből. Saját bevallása szerint nem túl sok sikerrel.

Több évi próbálkozás után ébredt rá arra, hogy egyedül, önállóan nem fog sikerülni ezt a bonyolult szabályrendszert pozitív módon használni. 2006-ban döntött úgy, hogy a tudását rendszerezi, és beiratkozott egy professzionális tanácsadói képzésre, melyet osztályelsőként végzett el 2008-ban.

Jelenleg a napiotthon.hu, és a kiskegyed.hu internetes portálak Feng Shui szakértője. Találkozhattatok vele a TV2 MOKKA c. reggeli műsorában.

A PONT TV 5 részes Feng Shui sorozatot forgatott vele.

Rendszeresen publikál. Írásai jelentek meg a BORSban, az EzoTér és az Ideál Magazinban. A MAXIMA női magazin decemberi számában olvashattál vele interjút.

Szerkeszti saját internetes oldalát, Feng Shuival kapcsolatos tanácsait a fengshuis.hu oldalon olvashatjátok, működtet egy Feng Shui Webshopot, ahol biztonságos Feng Shui aktivátorokat, mandalákat, Feng Shui eszközöket forgalmaz.

Válassz a lehetőségek közül!
1 órás konzultációt szeretnél?
Online tanácsadásra van szükséged?
Személyesen találkoznál velem az otthonodban?

1 órás online konzultáció

Ha erre van szükséged, a részltekerét kattints a képre!

Online személyes tanácsadás

Ha erre van szükséged, a részltekerét kattints a képre!.

Személyes, helyszíni tanácsadás

Ha erre van szükséged, a részltekerét kattints a képre!

A Feng Shuit minden földi halandó használja, igen, TE is!

Csakhogy! Nagyon könnyű rosszul alkalmazni, és még tudatos hozzáállással is éveket lehet tévúton járni.
A személyes tanácsadás arra szolgál, hogy azonnali, konkrét és személyre szabott megoldásokra helyezzük a fókuszt,
megkímélve a pénztárcádat, az idődet, a lelkedet a felesleges vesszőfutástól.

Ha készen állsz, indulhatunk!