A személyes tanácsadás a leghatékonyabban működő Feng Shui módszer

Ha végképp elakadt az életed, és egyáltalán nem látod a kiutat, nagy szerencséd van, hogy éppen belém, vagyis a Feng Shuiba botlottál!

Ha ezeket a sorokat olvasod, nagy valószínűséggel téged is hasonló kínok gyötörnek, mint az eddigi ügyfeleimet. Néhány példa:

 • Jelenleg elég zűrzavaros helyzetben vagyok, de az biztos, hogy egy helyben toporgok és valami gátol, hogy elkezdjek cselekedni. Eszemmel tudom, hogy tenni kéne valamit, de valamiért nem csinálok semmit. Ki tudnál mozdítani ebből a helyzetből?
 • Jelenlegi élethelyzetem nem túl rózsás, lehetne jobb is. Régóta foglalkoztat ez a Feng Shui dolog, könyveket is olvasgattam, csináltam is már ezt-azt, de valahogy az eredmények nem igazán olyanok, amit vártam. Szerinted rosszul csináltam valamit?
 • Baromira jó lenne már végre rendbe hozni az anyagi helyzetemet, meg a párkapcsolatomat, és egy munkahely sem ártana. Tudsz Nekem ebben segíteni?
 • Nehezen összpontosítok fontos dolgokra, nincs önbizalmam, valószínű, hogy a hercegemet is ezért nem találom. Ezt meg tudjuk oldani?
 • Mindjárt negyven éves vagyok, se pasim, se gyerekem. Ezen szeretnék változtatni. Van erre esély?
 • Érdekkapcsolatban élek, amit szeretnék megszüntetni, de valahogy nem jutok 5-ről 6-ra ez ügyben. Tüntessük el ezt a pasit mellőlem!
 • Átoknak, érzem a házamat. A válságban tönkre ment a családi vállalkozásunk, óriási jelzáloghitelt vettünk fel, beterhelve a szüleink házát is. Úgy érzem, nem bírom tovább ezt a terhet, beleroppanok. Ments meg kérlek!
 • A saját cégünk profitját szeretném maximalizálni, kiaknázni az összes lehetőséget, ami a vállalkozásunkban rejlik. Ebben kérném a segítségedet!
 • A tudásomhoz és a tapasztalatomhoz képest, méltatlanul alacsony fizetésért dolgozom. Ebből elég, adj, kérlek tanácsot!

Feng Shui család 3

Ezekre a kihívásokra nem lehet ingyenes anyagokból, internetről összevadászni a valódi megoldást.

Ezt csakis precízen feltérképezve, olvasva a lakásod üzeneteit, leleplezve az okokat, lehet valódi, hatékony megoldást találni.  Ehhez elengedhetetlen a személyes, helyszíni felmérés. Csak így lehet a személyre szóló, exkluzív, az igényeidhez igazított eszközöket megtalálni, amik illeszkednek a lakásod, irodád arculatához, a te személyiségedhez.

Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, hogy úgy használjuk a Feng Shui eszköztárát, hogy közben nem kell kínai bazárrá változtatnod az otthonodat! Ugye tetszik az ötlet? Azt elhiszem!

Hogyan zajlik a személyes tanácsadás?

A személyes tanácsadásra az irodában, az otthonodban kerül sor. Így van ugyanis módom felfedezni rejtett összefüggéseket, a helyben rejlő lehetőségeket. Helyiségről helységre haladva beszéljük meg az aktuális problémákat, és azokat az átalakításokat, ami számodra, a te személyednek megfelelő. Számtalan megoldás létezik, nincs egyetemes érvényű, kötelezőn alkalmazandó stratégia. A saját ízlésednek, pénztárcádnak megfelelő javaslatokat kapsz a konkrét megvalósításhoz.

Mit nyújt Neked a személyes tanácsadás?

Tudom, hogy viccesen hangzik, de a személyes tanácsadás, a Te személyedre szabott. Kizárólag a Te személyes céljaidra, problémáid megoldására koncentrálunk, ezekre keressük a megoldást a Feng Shui tárházából.

Tudom, hogy igazából azt szeretnéd, ha egy probléma megszüntető varázspálcát adnék a kezedbe. Ez hamis ígéret lenne, ezt nem tudom prezentálni. DE a változtatások után néhány héttel garantáltan annyi energiád lesz, hogy ezekkel a kihívásokkal fél kézzel fogsz zsonglőrködni, sőt még élvezni is fogod, hogy megoldhatod őket. Teszed mindezt felelősséggel, határozottan és átgondoltan, mindennemű nyűg nélkül.

Képzeld csak el, milyen pompás lenne, ha egy hónap múlva találkozunk, és nyoma sem lenne annak a stressznek, amiben most élsz ki tudja mióta. Nyugodtan tudsz aludni éjszaka, az arcod kisimult, tele vagy energiával, a környezeted kizárólag elismerően dicsér, hogy milyen jól nézel ki!

Jól hangzik ugye?

Hol zajlik a személyes tanácsadás?

Minden esetben a lakásod, irodád, üzleted a helyszín. Itt tudom megfejteni a hely üzeneteit, és lefordítani Neked, hogy Te is megértsd.

Mennyi időt vesz igénybe a személyes tanácsadás?

Ez 4-5 órát. Gondold csak el, hogy helyiségről helységre, pontról pontra beszéljük át, hogy mik azok a dolgok, amik jelzik a problémát, hogyan, mit célszerű átalakítani ahhoz, hogy az Életed pozitív irányba változzon, mindezt úgy, hogy a Te ízlésvilágodra, elképzeléseidre szabjuk, egyeztetve a Feng Shui rendszerével. (Az ügyfeleim több tíz, A4-es oldalt jegyzetelnek tele a konzultáció alkalmával.)

Mire van szükség a tanácsadás során?

Csupán a helyszín méretarányos alaprajzát kell neked prezentálnod, a többi meló az enyém. Ezt elkészítheted egy kockás lap, és egy centi segítségével, de kimásolhatod a tervdokumentációból is, a lényeg, hogy rajzolhassak rá!  

Mennyibe kerül a személyes tanácsadás?

Még mielőtt erre rátérnék, megkérdezném, hogy:

 • Mennyibe kerül az egészség?
 • Mennyibe kerül a boldog párkapcsolat?
 • Mennyibe kerül egy munkahely?
 • Mennyibe kerül a biztos megélhetés?
 • Mennyibe kerül, hogy a gyerekednek soha többé nem kell NEM-et mondani egy legóra, vagy egy Monster High babára, vagy éppen egy interaktív kiscicára?

Nem igen lehet ezeket az értékeket pénzben kifejezni, pedig a Feng Shui tudatos alkalmazása elősegíti ezen értékek birtoklását.

Két ellenállhatatlan, exkluzív ajánlatot raktam össze Neked. Nézd meg mit nyújtanak a számodra, és válaszd a számodra megfelelőt:

tanacsadoi_csomag

 

(Az ár kizárólag Magyarország területén, 300 nm-es ingatlanokig értendő. Minden más esetben egyéni megállapodás szükséges!)

Ha kiválasztottad a csomagodat nem kell mást tenned, töltsd ki az űrlapot, és 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot, hogy a részleteket megbeszéljük.

Arrow1DownRed


Név: *
E-mail: *
Telefonszám: *
Választott csomag: *

 

Smile

harmonikus parkapcsolat

Vélemény, hozzászólás?