6 Feng Shui tipp, az üzleti siker érdekében?

Szeretnél több profitot?

Üzleti sikert?

6 Feng Shui tipp, ami segít!

A vállalkozásod fő célja a profit növelése. Ebben segít a Feng Shui!
A vállalkozásod fő célja a profit növelése. Ebben segít a Feng Shui!

 

A Feng Shuit az elmúlt 5000 év vasfoga nem ette meg. Nem egy új keletű, divatos hóbort, hanem valódi tudomány, mely kiállta az idő próbáját.

Józan paraszti ésszel használva kiterjedt pozitív tapasztalataid lehetnek az eredményes élet, a harmonikus kapcsolatok, növekvő jóllét, és a kitűzött céljaid elérésében.

Donald Trump, Richard Branson, Bill Gates. Oprah Winfrey csak néhány név azok közül, akik alkalmazzák a Feng Shuit. Donald Trump például így nyilatkozik erről: „Én nem hiszek a Feng Shuiban, de tudom használni, mert neki köszönhetem a pénzemet!”  J

A fenti sztárok közül bárkit is el tudsz képzelni metszett kristályok, végtelen csomók, műanyag kínai pénzérmék társaságában?  Ugye kicsit viccesen hangzik? Pedig tudod, hogy hányan azonosítják ezzel a Feng Shuit!  Ilyen téves elképzelések miatt ódzkodnak a tudatos alkalmazásától, rettegnek, hogy kínai bazárrá kell változtatni az irodájukat, lakásukat. Szó sincs erről!

Hogyan használd a Feng Shuit az üzleti sikered érdekében:

 1. Mindig legyen szilárd fal a hátad mögött, amikor az íróasztalodnál ülsz!
 2. Bölcs dolog a cég arculatának színvilágát összehangolni a személyes Gua számoddal!
 3. A cégvezető íróasztala legyen a legnagyobb asztal a cégnél!
 4. Az iroda-, üzlethelyiségben soha ne legyen sérült a Karrier, és a Gazdagság, siker zóna!
 5. A rendet, a tisztaságot és a természetes fényt semmiféle Feng Shui praktika nem képes pótolni!
 6. Ne feledkezz meg az élő növények használatáról. Javítják az iroda levegőjének minőségét.

A Feng Shuit mindig is sok titok, és babonaság övezte, ami fakadhat a félelemből tudatlanságból, félrevezetési szándékból. Egyre kérlek, Te ne dőlj be egyiknek se. Kezdd el tudatosan alkalmazni, tapasztalj, és vonj le saját következtetéseket!  Nézd! Ha Donald Trumpnak, Oprahnak bejött, Te sem nyúlhatsz annyira mellé!

 Első lépésnek javaslom, legyen pontosan kiértékelt alaprajzod! Nézd meg, hogyan tehetsz rá szert!

 

 

 

 

 

Tetszett amit olvastál? Kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm! 🙂 Keress a többi közösségi médiában is, itt is találsz értékes tartalmakat:

Az oldalt szerkeszti: Skultéty Andrea

21 Comments

 1. Kedves Anna!

  Ezekre mind, összeegyeztetve a GUA számoddal, a vállalkozás tevékenységével, és azzal, hogy mely életterületen fogod használni.

  Szép napot!
  Andi

 2. Kedves Andrea!
  Laptop vásárlás előtt előtt állok – mikre érdemes odafigyelni feng shui szempontok alapján? (szín, márkanév, elhelyezés, stb.)
  Köszönöm szépen:
  Anna

 3. Kedves Cecília!

  Valójában nem meglepő, hogy válaszra sem méltatják sokszor a pályázót a munkáltatók. Nem mondom, hogy ez helyes, de ezen fennakadni energiapazarlás. Rengeteg munkát kereső számol be hasonló tapasztalatokról.

  A másik, amit a leveledből kiolvastam, hogy úgy tűnik nekem, hogy még döntés sem született arról, hogy hogyan szeretnétek plusz jövedelem forráshoz jutni. A vállalkozás újraélesztése, vagy az alkalmazotti viszony létesítése között vívódtok. Meg kell hozni először azt a döntést, hogy merre tovább, majd utána kellő elszántsággal cselekedni az egyik, vagy a másik dolog sikeréért. Ez a legfontosabb tett ebben a pillanatban.

  A Feng Shuival rá tudtok segíteni, hogy a döntésetek eredményeket hozzon. Nem véletlen, hogy a karrier területe a fürdő és a mosókonyha, hiszen pont ezt a tisztázandó kérdést mutatja.

  A Feng Shui szabályai szerint valóban nem díszítjük ezeket a helyiségeket, sőt, a wc-t sem. Itt az „energetizálás” azt jelenti, hogy az életterületnek megfelelő színeket, anyagokat és formákat lehet használni, Ha van precízen kiértékelt alaprajzod, és nincs többlet ezen a zónán, akkor azok a dolgok, amiket felsoroltál ebben a helyiségben, teljesen korrektek.

  Szép napot!

  Andi

 4. Kedves Andi!
  Hasonló gondokkal küzdünk, mint az előttem írók. A férjem rokkantnyugdíjas, de mivel elég nagyok a kiadásaink, így szeretne legalább havonta annyit pluszban keresni, amennyi a jelenlegi bevétele. Már nem tudom, hány helyre adta be az önéletrajzát, hogy egy-egy munkát megpályázzon, de a legtöbb helyen még arra sem méltatják, hogy egy sort írjanak a nemleges válaszról. A karrier terület a fürdőszoba és a mosókonyha. Most nagytakarítást csináltunk benne, és mivel fa polcot csinált a mosdó alá, így kértem, hogy akkor legalább fehérre fesse, ne barnára. Mivel egyszer azt olvastam, hogy a fürdőszobában, wc-ben nem energizálunk, így nem tudom, hogy mit tehetünk még azért, hogy vagy a vállalkozásunk támadjon fel poraiból, vagy neki sikerüljön állandó bevételi forrásként munkahelyet találnia. Sajnos nem a kék/fekete, esetleg fehér szín dominál, hanem a bézs, bár fehérek a szaniterek, és a mosókonyhában üvegszekrény van. Előre is köszönöm a válaszod.

 5. Kedves Melinda!

  Hogyan vagy ez a rész jelenleg kialakítva, és ez idáig mit tettél a siker érdekében? Milyen módszer szerint lettek kijelölve az életterületek? Mióta élsz ebben a lakásban?

  Várom válaszod!

  Andi

 6. Kedves Andrea!
  Munkahelyi problémáim vannak. Immár fél éve, hogy nem találok semmi szakmabeli munkát magamnak. A Gua számom a 7es.
  A karrier rész a nappalira esik. Szeretném megkérdezni mit ajánl nekem mivel erősíthetném meg ezt a területet?
  Válaszát előre is köszönöm!

 7. Kedves Julianna!

  A probléma miértjét a Karrier, emberi kapcsolatok életterületén kell keresni. Ott olvashatóak le azok a jelek, amik utalnak erre a problémára.
  Hogyan van ez a terület kialakítva az otthonodban?

  Szép napot!

  Andi

 8. Kedves Andrea! Azért írok önnek mert már nagyon el vagyok keseredve, reménykedem hogy valamit tud tanácsolni a problémámra. A helyzet az hogy munkahelyet nem találok, már több mint öt éve munka nélkül vagyok, vagyis találok munkát csak mindig amire oda kerül a sor hogy mehetnék vissza mondják. Pld felvettek egy helyre meg csináltattam az osvosit mentem a szerzödést írni akkor közölték velem hogy mégsem tudnak alkalmazni, számtalan ilyet tudnék írni de ez csak egy példa volt hogy mindig így járok. Fel csillan a lehetöség igéretet kapok, három nap mulva meg már közlik hogy nem aktuális. Nem tudom hol és mit rontok el az életemben…..erre szeretnék tanácsot kérni. Köszönöm ha el olvassa levelem, hálás lennék ha válaszolna. További szép napot!

 9. Kedves Csilla!

  Nagyon szívesen!

  Bár meg kell jegyeznem, hogy az önbizalom hiány, az önértékelés a Szerelem, házasság életterülethez kapcsolódik szorosan. Biztos, hogy az alaprajzod helyesen van értékelve?

  Szép napot!

  Andi

 10. Kedves Andi!
  Nagyon köszönöm a válaszod!
  Nagyon alul értékelem magam, önbizalomhiányos vagyok. Egész életemben így volt, viszont ez most nagyon kiéleződött a munkakeresés kapcsán. Ha megbíznak valamivel, folyamatosan rettegek, nehogy elszúrjam, egyfolytában biztatom magam, hogy meg tudom csinálni.
  Az elmúlt egy évben különösen sok pofont kaptam. Most már kezdem talán összeszedni magam. Továbbra is dolgozom magamon.
  Nagyon köszönöm a válaszod!
  Szép estét Neked!
  Csilla

 11. Kedves Klaudia!

  A születési dátumod alapján. Ha megírod, szívesen megmondom, hogy mi a Gua számod.

  Szép napot!

  Andi

 12. Kedves Csilla!

  Nézzük a dolgokat sorban. Bár látatlanban nagyon pontos és precíz választ nem tudok adni, hiszen a szemem nincs ott, csak abból tudok kiindulni amit itt leírtál. 🙂

  Az általad felsorolt történések arra utalnak, hogy a tudásod, a bölcsességed, a hitrendszered terén van olyan égető, sürgősen megoldásra váró feladat, amivel oly annyira nem akarsz foglalkozni, hogy látni nem akarod. Ráadásul ez egy megrekedt, kilátástalan helyzet. Ezt sürgősen meg kell oldanod, hiszen annyira a hatása alatt vagy érzelmileg, hogy egyfajta patt helyzetbe kerültél, és ez sajnos a munkádra is erősen kihat. Nem tudsz úgy teljesíteni folyamatosan a hatalmába kerít a félelem, a kétségbeesés.

  Én azt javasolnám, hogy jobb lenen ezzel a problémával szembenézni, bármennyire nem akarod. Csak a megoldása hozhat jelentős javulást az életminőségetekben. (és persze az elromlott tárgyak megjavítása szakemberek által).
  Ha nincs villanyszerelő a családban, aki képes fizikai síkon ezeket a tárgyakat javítani, az arra is utal, hogy feltétlenül kell a probléma megoldásában is kérni szakember segítségét.

  Szép napot!
  Andi

 13. Kedves Andi! Hogyan kell meghatározni a cikkben említett személyes Gua számot?

 14. Kedves Andi!
  Köszönöm a gyors reagálásodat! Én sajnos nem tudtam feljönni ide pár napig.
  Tudás, önművelés területén elromlott a lámpa, ha becsavarok egy körtét, másnap szétdurran, füstölve kiég stb. Többször próbálkoztam. Ez a fürdőszobánkban van. Itt van egy időnként csöpögő csapunk is. A napokban kilyukadt a zuhanycső is, ott is folyik a víz zuhanyozás közben.
  Utazás, segítőkész emberek területén van a konyhánk, ott egy elektromos főzőlap romlott el, valamint a lámpa, illetve legutóbb a mikrónk és a hűtőnk. A mikró még javításra vár, bár nem döntöttük el, hogy megjavíttatjuk-e, vagy kidobjuk.
  A karrier valamint a tudás, önművelés területén lévő hosszabbító kábel füstölt el, ami a biztosítékot is lecsapta, egyik reggel „áramszünetre” ébredtünk. Ez a közlekedőben van.
  Pár hete végeztünk a padlás lomtalanításával, takarításával, ami tulajdonképp nem is padlás, hanem a tetőtér eddig be nem épített része, ami a konyha felett helyezkedik el (utazás, segítőkész emberek), valamint a család, gyerek terület fölött.
  A lomtalanítást folytatom, most szükségem volt egy kis pihenőre, sok ügyes-bajos dolgot kellett a családomnak intéznem. A konyhában már egy helyen túl vagyok.
  Köszönöm szépen a válaszod!
  Hálás szívvel gondolok Rád!
  Üdvözlettel:
  Csilla

 15. Kedves Andi!
  Igaz, hogy nem ehhez a témához kapcsolódik, de szeretnék kérdezni Tőled!
  Mostanában több elektromos dolog romlott el az otthonunkban. Milyen jelentése lehet ennek?
  Nagyon köszönöm a válaszod!
  Üdvözlettel:
  Csilla

 16. Kedves Ica!

  Az ingyenes anyagomban leírt lomtalanításon, takarításon, tér-tisztításon túl vagy? Mik a tapasztalataid?

  Szép napot!

  Andi

 17. Én egyet értek Csabával,hisz mindig mindenért előre kérik a pénzt.Hisz épp az nincs. Egyszer már jó lenne ha utólag kéne fizetni.Én ki próbálnám. üdv Ica

 18. Kedves Csaba!

  Bár nem tőlem kérdezte, de azért néhány gondolat felmerült bennem: ki fogja eldönteni, működik-e? mennyi időt szán a tesztelésre? Tapasztalatom szerint a kiértékelt alaprajz pontosan az, aminek hangzik: egy alap; amire Ön fog építkezni és a siker főként az építkezésen múlik sztem…ez pedig nem befolyásolja meglátásom szerint Andi szolgáltatásának értékét…

  Vykyca

 19. Kedves Andrea!

  Csak annyit szeretnék hozzászólni,hogy én megrendelném ezt a csomagot,de csak akkor fizetnék,ha működik is!
  Mit gondol?
  Üdvözlettel:Csaba

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az EU-s jogszabályoknak megfelelően az oldal használ "sütiket" (cookie). Kérlek engedélyezd, vagy zárd be az oldalt. További információk

A "sütek" (cookie) teljesen veszélytelen kis fájlok, amit azért helyez el a webhely a gépeden, hogy eredményesebben tudd a böngésződet használni. A sütik használatát le tudod tiltani a böngészőben. ha ezt nem teszed, vagy az "Engedélyezem" gombra kattintasz, azzal megengeded a sütik használatát. Az adatkezelés tájékoztatót, az alábbi linken találod: https://www.fengshuis.hu/wp-content/uploads/2016/07/Adatkezelési-tájékoztató.pdf

Bezárom